top of page

INTERIEURADVIES HOEVELAKEN

Woon je in Hoevelaken en heb je behoefte aan interieuradvies? Ons interieuradvies wordt afgestemd op jouw behoeften. Na een korte telefonische intake volgt een persoonlijke afspraak om kennis te maken en de aanpak te bepalen. Zodra jouw wensen op papier staan, gaan wij van start met het interieurontwerp.Samen werken we stapsgewijs aan de realisatie van jouw ideale interieur.

Dionne-25_edited.jpg

INDELINGSONTWERP

Het kan lastig zijn om zelf het interieur te creëren dat je voor ogen hebt. Daarom staan wij klaar om jou daarbij te helpen.
Nadat we jouw wensen hebben doorgesproken, verrassen wij je met een indelingsontwerp dat past bij
jouw wensen en woning.

LP.jpg

LICHTPLAN

Goede verlichting brengt een ruimte tot leven. Zodra de indeling definitief is, wordt het lichtplan ingetekend. Het lichtplan bevat de positie en een omschrijving van het type verlichting, rekening houdend met functionaliteit, sfeer en uitstraling.

Bij een verbouwing en bij nieuwbouw dien je al in een vroeg stadium de lichtpunten door te geven. Aan de hand van ons lichtplan kan je tijdig en met een gerust hart akkoord geven op de bouw.

Dionne LowRes-41_edited_edited.jpg

STIJLADVIES

De juiste sfeer maakt dat jij je thuis voelt. Tijdens het stijladvies maken we de gewenste sfeer visueel met een moodboard. De verfstalen, stoffen en andere kleur- en materiaalstalen maken het eindresultaat haast tastbaar.

Productadvies.jpeg

PRODUCTADVIES

Na het stijladvies vertalen we de gewenste stijl door naar concrete producten. Aan de hand van deze lijst met producten en winkelsuggesties kan je zelf gericht gaan shoppen. Ook kunnen wij jou ontzorgen door de inkoop uit handen te nemen.

Maatwerk_edited_edited.jpg

MAATWERK

Maatwerk sluit perfect aan op jouw interieur. Denk bij voorbeeld aan een wandmeubel, garderobekast of keuken op maat. Tijdens het ontwerpen zorgen wij voor een mooie balans tussen functionaliteit en stijl. Je bent dus zeker van een uniek ontwerp, uitgevoerd in de mooiste kleuren en materialen.

Samen met specialisten uit regio Hoevelaken werken wij met liefde aan jouw nieuwe interieur. Zo kunnen wij jou ontzorgen en indien gewenst werk uit handen nemen.

bottom of page