top of page

INTERIEUR PROJECTEN

Met plezier en liefde heb ik al heel veel gezinnen mogen helpen met de realisatie van hun interieur. Door mijn ervaring weet ik hoe ik gezinnen in uiteenlopende levensfases kan helpen. Want woonwensen veranderen met opgroeiende kinderen. Bekijk de meest recente interieur projecten voor particulieren en zakelijk gebruik.

iMG 2022_edited.png

INDELING WOONKAMER EN THUISKANTOOR

HOOGLANDERVEEN | Opgroeiende kinderen maken dat ruimtes in huis ineens anders gebruikt worden. Zo wordt de voormalige speelkamer omgebouwd tot een luxe werkkamer met veel opbergruimte. De royale zitkamer wordt voorzien van een sfeervolle doorkijkhaard zodat de zithoek knusser wordt en de mooie zwarte vleugel een eigen ruimte krijgt.

Interieuradvies nieuwbouw Hoevelaken.jpg

INTERIEURADVIES NIEUWBOUWWONING

HOEVELAKEN | Na de aankoop van hun nieuwbouwwoning beseffen de toekomstige bewoners dat ze interieuradvies nodig hebben. Tijdens de presentatie is het stel verrast door de indelingsmogelijkheden die de woning bied. Het lichtplan sluit perfect aan op de nieuwe indeling. Met kleur- en stofstalen in natuurlijke tinten creëerden we samen de gewenste sfeer.

Interieuradvies zakelijk_edited.jpg

KANTOORINRICHTING

UTRECHT | Het nieuwe kantoor van een online marketingbureau moest een inspirerende en creatieve werkomgeving worden. Vanwege groei was er behoefte aan extra werkplekken en een gezellige huiselijke sfeer. Nadat de indeling van de werkplek en keuken definitief was, is het stijladvies vertaald naar een shoppinglist met concrete producten.

Keuken op maat_edited.jpg

KEUKEN OP MAAT

BAARN | Vanwege de bestaande draagconstructie vraagt deze royale woning uit de jaren 30 om een maatwerk keuken. Tijdens het ontwerp is rekening gehouden met zowel de praktische als esthetische wensen van de opdrachtgevers. De draagmuur is slim opgenomen in het ontwerp en de nieuwe keuken krijgt een moderne uitstraling, sfeervolle bar en apparatuur van Philips en Bora.

IMG_5314_edited.jpg

VERLOSKUNDIGEPRAKTIJK AMERSFOORT

AMERSFOORT | De praktijk van Verloskundigen Amersfoort mocht een opfrisbeurt krijgen. Het doel was om een gezellige en vriendelijke sfeer te creëren in de wachtkamer en spreekkamers. Met het huisstijl als uitgangspunt is per ruimte een sfeervol en uitgesproken kleurpalet samengesteld. Het team heeft op basis van het kleur- en productadvies zelf de producten aangekocht.

bottom of page